Наше літо

Vika Vika до Великогаївська об'єднана територіальна громада
Члени клубу соціального підприємництва «Ключ до успіху», учні НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ с. Великі Гаї», разом із учнями шкіл нашої Великогаївської громади з 5 по 9 серпня мали чудову нагоду активно відпочити. Швидко промайнув літній англомовний форум, присвячений екології та вирішенню проблем, пов'язаних із забрудненням планети.
Разом із волонтерами міжнародної молодіжної організації AIESEC прекрасними Zisan, Carlos, Salih, нашими вчителями англійської, волонтерами Корпусу Миру ми обговорювали теми забруднення природи та як її можна вирішити. А ще весело грали ігри та підтягнули рівень своєї англійської, спілкуючись із волонтерами. У четвер всі поділились на групи та кожен із нас, як умів, популяризував українську культуру: співавали, танцювали, Андрій грав на скрипці! А наші волонтери показали культуру своїх країн. Уявіть, ми навіть вивчили турецький та португальський танці.
Не хотілося прощатися в останній день. Всі міцно обіймались та робили багато фото на пам'ять.
Дуже дякуємо волонтерам, вчителям, всім дітям табору, відділу освіти та голові Великогаївської ОТГ Олегу Кохману, міжнародній молодіжній організації AIESEK за цей дуже важливий і цікавий для нас тиждень.

Коментарі