Вчимося бути успішними

8 листопада 2018 р  на засіданні клубу ДякуємоНаталія Орищак Школа фінансового успіху "Rich&Happy" за зустріч, за відкритість, щирість у спілкуванні та реальні уроки для життя. Що би хто не казав, але активне навчання, неформальна освіта викликають позитивний зворотній зв'язок і бажання пізнавати нове. "Використовуйте кожну можливість і не втрачайте дорогоцінного часу на шляху до успіху", - саме з таким месенджем розійшлися сьогодні наші клубівці. Було круто!!!




СТАТТЯ НАТАЛІ ОРИЩАК
Цього разу зустріч з учасниками учнівського Клубу соціального підприємництва "Ключ до успіху" НВК "Загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. с. Великі Га
ї" Великогаївської громади !
До речі, президент клубу, учениця 7- Б класу - Андріана Онуферко.
Як ви думаєте, про що ми спілкувалися з учасниками цього клубу?
Та, звісно, про те, коли і як молода людина повинна думати про створення успішного персонального бренду, про щоденник успіху, таємниці мрій!
👨💚👧💚👦💚💇
Ще раз переконалася, що наші діти - це найбільша наша цінність, і все, що нам потрібно, показати певні інструменти, якими вони можуть скористатися в житті для досягнення успіху і просто бути поруч!
Дякую педагогічному колективу школи за довіру, підтримку, адже на зустріч прийшли не лише учні , а й багато педагогів і, навіть, директорка школи Кость О.М.
Особлива подяка організатору зустрічі, вчительці школи, куратору розвиваючих проектів
Olga Majka

Коментарі